In English In English
Huoneistohotelli Gella Oy
Puh (09) 661 612 (24h/vrk)
GSM 0400 506 936
KAMPANJAKOODI:

Yritysesittely

Mikä on huoneistohotelli?

Korkeatasoiset huoneistomme ovat itsenäisiä, erillisiä ja sijaitsevat normaaleissa kerrostaloissa. Niissä on tasokkaat kylpyhuoneet ja keittiöt. Kooltaan huoneistomme ovat yksiöitä, kaksioita ja suurempia, kahden tai kolmen makuuhuoneen korkeatasoisia huoneistoja.

 

Sisustus ja varustus

Sisustuksessa on panostettu korkeaan laatuun ja esteettisyyteen.

Varustelu on erittäin runsas: astian- ja pyykinpesukone, pyykinkuivauskone, TV, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja silitysvälineet. Kylpyhuoneesta löytyvät myös hygieniatuotteet. Keittiöissä myös runsas varustus. Vuodevaatteet ja pyyhkeet kuuluvat luonnollisesti huoneiston varustukseen.


Hintamme ovat huoneistokohtaisia, yöpyjien määrä ei vaikuta hintaan. Lisävuoteeksi toimitamme tarvittaessa patjan ja siitä veloitamme 10 eur + 10 % alv/ vrk. Lasten matkasängyistä emme veloita erikseen.

Internet-yhteys

Kaikissa huoneistoissamme on langaton 50 M internet-yhteys.

 
Viikkosiivous

Huoneistot siivotaan viikoittain, jolloin myös laadukkaat vuodevaatteet ja pyyhkeet vaihdetaan.

Samalla tarkastetaan, että mm. valaistus ja kodinelektroniikka ovat kunnossa ja korjataan muut mahdolliset puutteet.

 

Lapset
Toivotamme lapset tervetulleiksi ja toimitamme huoneistoihimme tarvittaessa myös lastensängyt lakanoineen. Meiltä kannattaa kysyä myös muuta lasten varustusta: valikoimaamme kuuluvat myös syöttötuoli,lasten kylpyamme, potta ja hoitopöytä.

 

Milloin Huoneistohotelli Gella Oy on parempi kuin hotelli?

Asiakkaamme viipyvät huoneistoissamme tyypillisesti viikosta kolmeen kuukauteen eli silloin, kun tarvitsevat väliaikaista kotia. Huoneistoissamme asiakkaamme voivat elää mukavaa, normaalia elämää yksin tai perheensä kanssa: levätä, tehdä ruokaa, pestä pyykkiä, kutsua vieraita kylään tai - viettää koti-iltaa.

(Vuokraamme huoneistoja myös muutamaksi päiväksi, mutta lyhyitä jaksoja emme voi varata pitkälle etukäteen.)

 

Historia

Huoneistohotelli Gella Oy on perustettu 1992 ja siten todennäköisesti Helsingin vanhin edelleen toiminnassa oleva huoneistohotelli. Kehitimme oman huoneistohotellikonseptimme läheisessä yhteistyössä muutamien asiakasyritystemme avainhenkilöiden kanssa: erikoistuimme korkeatasoisiin huoneistoihin.

 

Torni logossamme

Toiminnan alkaessa kaikki huoneistomme sijaitsivat Punavuorenkadulla Sinebrychoffin puiston laidalla. Ylimmän kerroksen huoneistoista avautui vapaa näkymä yli Sinebrychoffin puiston, jossa on kaunis vanha museoviraston suojelema tähystystorni. Juuri tämä näköalan kaunis yksityiskohta vakiintui logoomme yrityksen tunnukseksi. Edelleenkin nämä ja muutamat muut huoneistostamme sijaitsevat tuolla samalla alueella.

 

Joustavuus

Useimmat asiakkaamme eivät itsekään tiedä milloin heidän asumistarpeensa päättyy: liikeasiakkaamme projekti venyy tai hänelle tulee nopea siirto toiseen maanosaan, kodissasi tapahtuneen vesivahingon todellinen laajuus tulee mahdollisesti esiin vasta korjaustöiden edetessä.

 

Palvelukonseptimme ydin onkin nopea mukautuminen alati muuttuviin tilanteisiin eikä majoituksen päättymispäivää tarvitse siis osata ennustaa.

 

Henkilökunta

Käytännön järjestelyt kanssasi tekee yrittäjä- toimitusjohtaja Pekka Parikka (OTK), joka vastaa tyytyväisyydestäsi ensipuhelustasi poismuuttohetkeen.

 

Huoneistohotelli Gella Oy:n markkinoinnista ja hallinnollisista tehtävistä vastaa Katariina Parikka (KTM).

Siivouspalveluista vastaavat pitkään yrityksessämme työskennelleet vakituiset työntekijämme. Näin pystymme takaamaan luotettavasn ja laadukkaan siivouspalvelun.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin