Language In English

Luksusasunnot

 

Luksusasuntomme ovat kalustettujen asuntojen huippuluokkaa. Ne sijaitsevat Helsingin upeimmissa osoitteissa ja niiden sisustus ja varustus ovat omaa luokkaansa. Nämä asunnot sopivat kaikkien vaativimmille asiakkaille. Asiakkainamme on paljon suuryritysten johtohenkilöstöä, suurlähetystöjä, yritysten avainhenkilöitä sekä yksityisiä matkailijoita, kesä- ja jouluaikaan erityisesti ulkosuomalaisia. 

 

 

Ydinkeskustan kohde

Keskustan luksushuoneistomme sijaitsee Kampin keskuksen yläkerroksissa - uniikki sijainti kaiken keskellä, mutta silti omassa rauhassa. Kampin keskuksen huoneistossamme on sauna ja terassi. Tästä asunnosta pääset hissillä muutamassa minuutissa kauppakeskukseen, bussiterminaaliin sekä metroon. Sisäkautta kulku Forumiin ja Stockmannille saakka. Kampin keskuksesta löydät kaikki palvelut kuntosalista lääkärikeskukseen. 

 

Merellinen luksushuoneistomme sijaitsee Etelä-Helsingissä, Munkkisaarenkadulla. Vieressä olevassa Eiranrannassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja Helsingin parhaat merelliset kahvilat, mukaanlukien Löyly & Cafe Birgitta. Kesällä voi nauttia myös viereisestä uimarannasta. Tällä huone sopivat loistavasti myös pidempään Helsingissä viipyville. 

Huoneiston vuokraaja voi myös varata autohallipaikan (sähkölataus).

 

 Kellosaarenranta kanavanäkymin

Yksi uusimmista kohteista sijaitsee Kellosaarenrannassa. Tähän huoneistoon on tehty täydellinen remontti ja se täyttää vaativimmankin asiakkaan toiveet. 

 

Loppusiivous kuuluu aina vuokraan. Tarvittaessa luksushuoneistoihin voi tilata myös kotisiivouksen tai silityspalvelun. Kysy lisää toimistoltamme !

 

Kaikissa luksuskohteissamme on varattavissa parkkihallipaikka. Lisäksi lähes jokaisessa huoneistossa on parveke.


Lähetä kysely ja autamme sinua ratkaisemaan asuntotarpeesi !

alk. 3500-4500 eur/kk +10
% alv

€ / VKO+ 10 % ALV
1500 € / VKO+ 10 % ALV
alk. 3200 eur/kk+10% alv
alk. 1200 eur/vko+10% alv
€ / VKO+ 10 % ALV
4100 €/kk+10% alv (3500 €/kk+10% min. 6 kk )
1250 €/viikko+10%

€ / VKO+ 10 % ALV
Kohteet kartalla
◆ ◆ ◆
kartta
Huoneistohotelli Gella Oy - Gella Serviced Apartments Ltd
mobile & Whatsapp +358 400 506 936
Maksa tästä: