Language In English

Luksusasunnot

 

Luksusasuntomme ovat kalustettujen asuntojen huippuluokkaa. Ne sijaitsevat Helsingin upeimmissa osoitteissa ja niiden sisustus ja varustus ovat omaa luokkaansa. Nämä asunnot sopivat kaikkien vaativimmille asiakkaille. Asiakkainamme on paljon suuryritysten johtohenkilöstöä, suurlähetystöjä, yritysten avainhenkilöitä sekä yksityisiä matkailijoita, kesä-ja jouluaikaan erityisesti ulkosuomalaisia. Palveluumme kuuluu viikottainen siivous sekä mahdollisten lisätarpeiden ratkaisu yleensä saman päivän aikana. 

 

Ydinkeskustan kohteet 

Keskustan luksushuoneistoistamme sijaitsee Kampin keskuksen yläkerroksissa - uniikki sijainti kaiken keskellä, mutta silti omassa rauhassa. Kaikissa Kampin keskuksen huoneistoissamme on sauna ja terassi. Näistä asunnoista pääset hissillä muutamassa minuutissa kauppakeskukseen, bussiterminaaliin sekä metroon. Sisäkautta kulku Forumiin ja Stockmannille saakka. Kampin keskuksesta löydät kaikki palvelut kuntosalista lääkärikeskukseen. 

 

Eiranrannan kohteet

Merelliset luksushuoneistomme sijaitsevat pääosin Etelä-Helsingin upeassa Eiranrannassa ja sen välittömässä läheisyydessä Telakkakadulla. Eiranrannassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja Helsingin parhaat merelliset kahvilat, mukaanlukien Löyly. Kesällä voi nauttia myös viereisestä uimarannasta. Nämä huoneistot sopivat loistavasti myös pidempään Helsingissä viipyville sekä lapsiperheille. 

Eiranrannassa voit varata parkkipaikan, mutta linja-auto 14 vie myös nopeastui Fredrikinkatua pitkin Kamppiin alle 10 minuutissa.

 

Uusi kohde Kellosaarenrannassa

Yksi uusimmista kohteista sijaitsee Kellosaarenrannassa, kanavan varrella upein merinäkymin. Tähän huoneistoon on tehty täydellinen remontti vuosi sitten ja se täyttää vaativimmankin asiakkaan toiveet. 

 

Luksushuoneistoissamme on viikottainen kodinhoito, johon sisältyy siivouksen lisäksi vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihto. Tarvittaessa luksushuoneistoihin voi tilata myös lisäsiivouksia tai silityspalvelua. Kysy lisää toimistoltamme !

 

Kaikissa luksuskohteissamme on varattavissa parkkihallipaikka. Lisäksi lähes jokaisessa huoneistossa on parveke.

ask an offer of the rent eur/month € / VKO+ 10 % ALV
kysy vuokratarjous eur/kk € / VKO+ 10 % ALV
ask an offer of the rent eur/month/week € / VKO+ 10 % ALV
kysy vuokratarjous eur/kk € / VKO+ 10 % ALV
kysy vuokratarjous eur/kk € / VKO+ 10 % ALV
kysy vuokratarjous eur/kk € / VKO+ 10 % ALV
Kohteet kartalla
◆ ◆ ◆
kartta
Huoneistohotelli Gella Oy
Puh +358 9 661 612 (24h/vrk)
GSM +358 400 506 936
Maksa tästä: